Norråva gårdscafé

Nu är det äntligen dags att slå upp portarna till vårat härliga sommarcafé på Norråva golfgård! Här kan du i vanlig ordning njuta av båda fika och mat. Vi strävar efter att laga maten från grunden och vi bakar nästan allt kaffebröd själva. På vår A la carte-meny finns flera rätter att välja mellan, en blandning av återkommande klassiker och nya idéer. Är man bara lite småhungrig så erbjuder vi även smörgåsar, pannkakor eller våffla och korv med bröd. Självlart finns flertalet drycker att välja bland, och vi säljer även GB-glass.

Kommande helg
Den här helgen (24-25 april) ser ju inte vädret så lovande ut tyvärr. MEN! Misströsta inte! Vi har öppet i alla fall och på menyn står Mustig högrevsgryta med smörslungad småpotatis och vitlöksbröd samt Grillad surdegssmörgås med parmaskinka, mozzarella, pesto, rödlök och ruccola. Vi lägger ut filtar och sätter på lite infravärme! Sen får vi värma varandra med vårt soliga humör eftersom vi måste hålla fysiskt avstånd.

Fråga oss gärna om dagens utbud här på hemsidan via kontaktformuläret eller på facebook @norravagardscafe.

Under april har vi endast öppet på helgen kl 8.30-16.00

Öppettider maj: Måndagar stängt. Övriga dagar 8.30-16.00

Covid-19
På grund av omständigheterna med Covid-19 så har borden på uteserveringen längre avstånd från varandra än vanligt, och enligt rådande restriktioner gäller 4 personer vid varje bord.

Eftersom café och golfreception huserar i samma lokal har vi vidtagit extra åtgärder för att minska trängsel och könildning,

Hela vårt caféutbud finns som take away!

Varmt välkomna!

Ni hittar oss på Norråva golfgård, Sunds gård, Värmdö

Följ oss gärna på facebook för mer nyheter och information @norravagardscafe

%d bloggare gillar detta: