Norråva gårdscafé

Nu har tyvärr caféet stängt för i år, hoppas vi ses nösta sommar 😊

Men missa inte vår årliga julmarknad! Den andra advent, 5e december, kl 10-15 hoppas vi att ni alla vill komma på vår lilla, mysiga utomhusmarknad. Se mer information längre ner på sidan.


Välkomna till vårt härliga sommarcafé på Norråva golfgård. Här strävar vi efter att laga maten från grunden och vi bakar nästan allt kaffebröd själva. På vår A la carte-meny finns flera rätter att välja mellan, en blandning av återkommande klassiker och nya idéer. Är man bara lite småhungrig så erbjuder vi även smörgåsar, pannkakor eller våffla och korv med bröd. Självlart finns flertalet drycker att välja bland, och vi säljer även GB-glass.

Fråga oss gärna om dagens utbud här på hemsidan via kontaktformuläret eller på facebook @norravagardscafe.

Sista rycket nu på cafésäsongen, men än finns chans att komma och njuta av en värmande lunch i det härliga höstvädret. Varje helg har vi veckans soppa.

Öppettider

STÄNGT
.

JULMARKNAD PÅ NORRÅVA

Vi hoppas att ni alla vill ära oss med ett besök på vår julmarknad den andra advent. Till försäljning kommer det finnas hemslöjd, olika sillar, hembakat bröd, julgodis, sylt, marmelad och mycket annat. I stort sett allting är egenproducerat. Inne på vårt gårdscafé kommer det serveras gofika, kaffe och glögg och dagen till ära kör vi fram vår Food truck där det kommer finnas värmande soppa och våfflor.
Vi hjälper självklart till att fixa fina julklappsinslagningar! Kl 10 står vi upp portarna och börjar stänga kl 15.

Covid-19
Trots att restriktionerna lättat fortsätter vi med lite större avstånd mellan borden, använder handsprit och håller avstånd så gott det går.

Hela vårt caféutbud finns som take away!

Varmt välkomna!

Ni hittar oss på Norråva golfgård, Sunds gård, Värmdö

Följ oss gärna på facebook för mer nyheter och information @norravagardscafe

%d bloggare gillar detta: