Matlådor

I dessa speciella tider vill vi på Matkreativet göra något för att underlätta lite för alla er där ute. Ni som av någon anledning inte borde lämna hemmet, eller för er som bara vill förenkla vardagen 🙂

Vi erbjuder därför våra hemlagade matlådor, som vi levererar utan extra kostnad, direkt hem till dörren. Till att börja med erbjuds tjänsten till er som bor i Söderort eller ute på Värmdö.
Matlådorna består av husmanskost med inslag från andra matkulturer. De serveras i matlådor gjorda av naturmaterial som är anpassade för att värmas i mikro eller vanlig ugn.

Pris
75kr/matlåda

Tyvärr så måste vi ta bort vår meråldersrabatt från och med 1a oktober, men alla som beställer minst 6 matlådor får 10% rabatt på hela beställningen.

Beställning sker här på hemsidan via kontaktformuläret eller på telefon
Sarah 072-329 39 46
Kjelle 070-607 38 77

Från och med vecka 27 levererar vi endast på onsdagar från kl 15. Beställning senast kl 18 måndagen före. Minsta beställning 4 matlådor för fri hemleverans.

För att minimera risken för kontaktspridning sker all betalning med faktura. Inga kortmaskiner eller kontanter. Vi har självklart goda hygienrutiner och arbetar inte vid sjukdomssymptom.

MENY VECKA 50
Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis
Fiskgryta med saffran och fänkål serveras med ris
Linsgryta med ugnsrostad sötpotatis och jordnötter
Nattbakad fläskkotlett på italiensk vis med soltorkade tomater och basilika serveras med pasta

I alla våra maträtter ingår grönsaker som t.ex. broccoli, blomkål, gröna ärtor eller haricot verts.

Tveka inte att höra av er vid frågor om innehåll, allergier eller annat. Vi kommer göra vårt bästa för att tillgodose önskemål.

Ta hand om er själva och varandra!

Vi förbehåller oss rätten att neka leverans på grund av område eller logistikproblem.

%d bloggare gillar detta: