Matlådor

I dessa speciella tider vill vi på Matkreativet göra något för att underlätta lite för alla er där ute. Ni som av någon anledning inte borde lämna hemmet, eller för er som bara vill förenkla vardagen 🙂

Vi erbjuder därför våra hemlagade matlådor, som vi levererar utan extra kostnad, direkt hem till dörren. Till att börja med erbjuds tjänsten till er som bor i Söderort eller ute på Värmdö.
Matlådorna består av husmanskost med inslag från andra matkulturer. De serveras i matlådor gjorda av naturmaterial som är anpassade för att värmas i mikro eller vanlig ugn.

Pris
75kr/matlåda

Beställning sker här på hemsidan via kontaktformuläret eller på telefon
Sarah 072-329 39 46
Kjelle 070-607 38 77

Vi levererar på onsdagar från kl 15. Beställningar ska vara inkomna senast kl 18 måndagen före. Minsta beställning är 4 matlådor för fri hemleverans.

För att minimera risken för kontaktspridning sker all betalning med faktura. Inga kortmaskiner eller kontanter. Vi har självklart goda hygienrutiner och arbetar inte vid sjukdomssymptom.MENY VECK
A 33

Currygryta med fisk serverad med ris
Stekt fläsk med löksås och potatismos
Panerad aubergine med klyftpotatis och aioli
Klassisk Lasagne

I alla våra maträtter ingår grönsaker som t.ex. broccoli, blomkål, gröna ärtor eller haricot verts.

Det går bra att blanda och beställa helt efter eget tycke. Välj bort om det är någon maträtt som inte faller just dig i smaken och lägg istället till av dem som du tycker låter extra smarriga.

Tveka inte att höra av er vid frågor om innehåll, allergier eller annat. Vi kommer göra vårt bästa för att tillgodose önskemål.

Ta hand om er själva och varandra!

Vi förbehåller oss rätten att neka leverans på grund av område eller logistikproblem.

%d bloggare gillar detta: